Välkommen till Jönköping Zenku Kai karateklubb

Här utövar vi en karatestil som kallas Shotokan. En stil som grundades i början av 1900-talet av Ginch Funakoshi på ön Okinawa utanför Japan. För den som inte ännu är insatt i Karatens mer filosofiska vindlingar, så betyder det att vi inte sysslar med fullkontakt-karate. Full kraft med total kroppskontroll är det vi strävar efter, slag och sparkar markeras utan att bryta igenom och skada.

All information gällande träning, tävlingar, tider, etc, läggs ut på denna sidans förstasida, eller på vår FacebookJönköping Zenku Kai“. Om ni tränar i klubben, eller är förälder till någon som gör det, vänligen gå in och följ oss så att informationen kommer ut.

Här nedan följer grundläggande information om att träna i vår klubb.

Terminen

Vårterminen sträcker sig från Januari-Juni, Höstterminen Augusti-December. Exakta datum uppdateras här på vår hemsida, eller på vår facebook-sida. De första två veckorna på terminen är alltid “Prova-På-Veckor” för nybörjare som vill testa. Det är bara att dyka upp!

Medlemsavgiften är 100kr/kalenderår
Träningsavgiften 800kr/termin

Karate har en försvinnande låg skadefrekvens, jämfört med andra populära sporter som t.ex. bandy eller fotboll. Men det är väldigt viktigt för alla medlemmar att de betalar träningsavgiften så snart som möjligt efter träningsstart. Det är endast då som de är försäkrade under träning ifall någon skada ändå skulle uppstå.

Avgiften betalas in på:

• BankGiro 754-6351
  • Swish  0765593649
  • kontoret i Dojon (klubben)
    Ange namn & grupp vid betalning

Träningstider

grupper