Bli Medlem

För dig som är intresserad av att börja träna karate eller har någon i sin bekantskapskrets som är intresserad, så kan ALLA – oavsett ålder, börja träna karate. Kika gärna igenom våran hemsida för att få en någorlunda förståelse på vad som kan vänta dig.

Vi kommer att erbjuda dig träning för både kropp och själ – en träning du får nytta av hela livet ut, dessutom kommer din styrka och smidighet att öka. Karate är så mycket mer än vad du kan tro, många kan associera det som en killsport eller näst intill som en våldsport. Vi erbjuder träning för dig som vill lära sig självförsvar, men för att kunna förstå självförsvar så måste man sätta sig in i hur motståndaren tänker och hur du ska kunna försvara dig.

I dagens samhälle råder mycket stress, vi lever i ett högt tempo. Även i karaten så bjuds det på ett högt tempo – men man utvecklar en positiv stress vilket är en förutsättning för att man skall uppnå balans.

Om du känner att det är tävling du vill satsa på så har vi en landslagsgrupp som har skördat många fina priser och vi satsar för fullt inför VM 2017. Landslagsgruppen har flera år av erfarenheter så bättre träning inför tävlingar kan du inte få. Det kostar inget att pröva på, kom till våran lokal. Klicka här för att se en karta. Om du har bestämt dig för börja i våran klubb, fyll i detta formulär Du kommer senare att bli kontaktad av vår Chefsintruktör eller ansvarig instruktör för barn eller vuxengruppen. Vi råder dig som kommer att vilja börja hos att kika i våran kalendern, för träningstider, tävlingar, träffar med mera.

Förnamn: (obligatorisk)

Efternamn: (obligatorisk)

Personnummer: (obligatorisk)

Epost:

Adress:

Ort:

Hemnr:

Mobilnummer:

Meddelande: (obligatorisk)